Workshops

Kurset varer 2 - 2,5 timer og Kagely sørger for alt - du skal blot dukke op og nyde nogle hyggelige og lærerige timer i dejligt selskab.

I bliver præsenteret for 6 forskellige cupcakedesigns, og I vil under grundig vejledning blive kastet ud i at dekorere jeres 6 cupcakes. Hver deltager vil til slut få udleveret en praktisk æske, så jeres cupcakes kan transporteres sikkert med hjem.

Et perfekt indslag til jeres polterabend

Står du og skal arrangere din venindes polterabend vil et cupcake kursus uden tvivl bringe glæde hjemme hos den kommende brud eller i en af venindernes køkken. I nogle grupper er der flere gravide eller flere barnevogne med babyer og så er der mindre muligheder for de spektakulære udfordringer. I denne "polterabend gravid" situation er et cupcakekursus en genial aktivitet.

Teambuilding

En workshop hos Kagely er et perfekt indslag på en sjov dag hvor dig og dine kollegaer kan opleve noget nyt og hygge sig sammen.

For børn

Vi har god erfaring med at børn får lov at udfolde sig kreativt i en workshop hos Kagely.

Tag et kig

Vi har lavet en video der giver et indblik i hvad vi laver på et workshop kursus. Giv det et kig og skulle du sidde tilbage med spørgsmål så tag kontakt til os.

Pris for grupper

Vi kører gerne ud til jer og afholder workshoppen, men har også mulighed for at afholde workshoppen i vores lokaler i Hadsten, lidt nord for Aarhus. 
Kører vi ud til jer påregner vi 2kr pr. km. hver vej. Pris for op til og med 5 deltagere ligger på 1500kr. Følgende deltagere koster 125kr pr. person. Prisen inkluderer 6 cupcakes pr. deltager, materialer og lån af alle nødvendige redskaber.

Ved booking overføres hele beløbet til Kagely. Bliver der meldt afbud senere end syv dage før aftalt dato for begivenheden, refunderes 50%.

Afmeldinger på dagen refunderes ikke.

Kunne du tænke dig at være med i en workshop?

Skriv til os på vores kontaktside eller tilmeld dig en af vores åbne workshops på duglemmerdetaldrig.dk

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Kagely
Galten Hedevej 27
8370 Hadsten
Banner_gul_99x32.gif